Podovi za teretanu R-Tile

R-Tile asortiman pločica za podove u teretani savršeno je rješenje za bilo koji fitness centar ili kućnu teretanu. Kombinirajući profesionalnu završnu obradu u 10 svijetlih i jarkih boja s proklizavanjem površine koja je i topla i mekana za hodanje.

R-Tile rješenje je brzo i jednostavno za instalaciju i može se koristiti za pokrivanje neravnih, vlažnih i prašnjavih podloga s malo ili nimalo pripreme potkapaljenja.

R-Tile 7mm podna pločica dizajnirana je da se nosi s pritiscima teške opreme za teretanu i otporna je na udare kako bi se nosila s teškim utezima. Pogodno za kućnu teretanu ili poslovne prostore.

Izbor i ugled podova u teretani

Naš isprepleteni sustav teretana podnih pločica ne samo da nudi brzu i jednostavnu instalaciju, već i izdržljivu opciju podova koju koriste vrhunski brendovi teretana širom svijeta kao što je David Lloyd.

Osim što nudimo različite boje, nudimo i brojne završne obrade, uključujući karirane i skrivene pločice, bilo da se radi o označavanju određenih područja kao što su utezi ili kardio područja, R-Tile ima ono što vam je potrebno.

Instalirati

Raspon boja

Značajke

Teški utezi i strojevi

Kada je projektiran naš isprepleteni sustav podova za teretanu dizajniran je da izdrži najteže utege, uključujući velike teretane i slobodne utege.

Gdje neki podovi mogu oštetiti ili treba zamijeniti naš sustav podova u teretani nudi mir u kvaliteti i snazi. Područja visokog prometa kao što su kardio staze također nisu problem s njegovim tvrdim kvalitetama nošenja.

Svestranost

Antislip i trajnost naših isprepletenih teretana pločice čine ih savršenim za bilo koju kućnu teretanu. Isprepleteni sustav dizajniran je za jednostavnu instalaciju i još lakše održavanje. Naš specijalistički prodajni tim osposobljen je za sve specifikacije i potrebe koje će naša podnamorija ponuditi našim klijentima. Možemo odgovoriti na sve iz toga koju rutinu čišćenja i kemikalije treba koristiti? Da li je podnici otporni na udarce za teškaše? (Da). Još jedna velika prednost je naš teretana podovi mogu ići dolje na vrhu siromašnih i neravnih podloga, stari tepih ili betonski podovi prekriveni luksuznim i stilski pod.

Jednostavna instalacija i održavanje

Kada netko zamišlja komercijalnu teretanu mislimo brzo tempom, zauzet i svijetao, posljednja stvar koju bilo teretana treba je zastoj za instalaciju poda. R-Tile nudi rješenje za podne pločice u teretani koje se čak mogu instalirati dok je teretana uživo. Podovi se mogu raditi dio po dio bez ometanja prašine i glasnih strojeva. S teretanom ispod 200 M2 pomoću tri profesionalna instalatera teretana bi mogla biti gotova u jednom danu.

Za stalno održavanje poda teretane R-Tile jednostavno je i može ga provesti bilo tko. Nakon kupnje kupci se savjetuju što je najbolje za određeni proizvod koji odaberu s našim obučenim osobljem.

Zaštita zvuka

Za nas je ovo glavna točka za bilo koji pod u teretani, nitko ne želi čuti prasak utega koji udara u pod ili odjek glazbe koja udara s pogrešnog kata. Naše pločice za podove u teretani nude mir na obje ove točke. Tekstura i debljina R-Pločica znače da je amortizer za sve utege ili klase koje se mogu provesti. Kao i to naša teretana podne pločice nude zvučnu izolaciju što znači bolju akustiku za bilo teretanu svira glazbu za atmosferu, čini se kao manja točka, ali masivan faktor u stvaranju ispravne atmosfere.

Ključne prednosti

 • Jednostavno instaliranje
 • Nudimo besplatnu anketu o web-lokaciji
 • Nije potrebna vlažna membrana, estrih ili lješnjaci
 • Smanjuje prašinu i buku
 • Ekološki održivo
 • Izbor od 10 boja
 • Konkurentne cijene
 • Britanski proizvođači

 • Jednostavan za čišćenje i održavanje
 • Niži troškovi životnog ciklusa
 • Jednostavan za kretanje i ponovnu pomoć
 • CE akreditiran
 • Izvrsna izdržljivost i otpor klizanja
 • Toplo – izolira pod
 • Usporivač požara – Bfl S1
 • Smanjuje umor

Aplikacija

Pogledajte našu instalaciju i galeriju aplikacija kako biste imali predodžbu o izgledu i sposobnosti podova R-Tile Gym.

Instalirajte slike

Informacije o težini i opterećenju vozila

Ovaj videozapis prikazuje različite debljine R-Pločica i koju težinu i vozila mogu podnijeti u teškim industrijskim radnim okruženjima.

Opcije tvorničkih podova