R-Tile covid logo Podovi

R-Tile nudi novu razinu zdravlja i sigurnosti na radnom mjestu. S našim interlcoking sustavom podova u mogućnosti smo segmentirati područja kako ne bismo imali prostora za pogreške.

Stvorite određena područja za različita radna mjesta i stvorite šetnice na prometnim tvorničkim podovima kako biste izbjegli bilo kakvu mogućnost sudara za nesreću.

S mnoštvom boja možemo pokriti sve, od sigurnosnih boja i uskladiti brendiranje boja tvrtke kako bismo pomogli u koordinaciji boja.

Sve R-Tile isprepletene podne pločice nude R10 anti slip ocjenu, retardant su za vatru i pružaju izvrsnu razinu ugradnje i smanjenja buke i prašine.

Sve inudstrijske podne pločice su akreditirane i uspješno su instalirane u mnogim tvornicama i tvrtkama širom svijeta.

Čuvanje sigurnosti

Raspon boja

Opcije podova s logotipom COVID

Značajke

Trajnost

Trajna sposobnost industrijskih i komercijalnih podnih pločica R-Tile da se bave velikim strojevima kao što su podizanje automobila i točke pritiska kao što su dizalice, razlikuje ga od konkurenata.

Ocjena proklizanja

Ocjena naših sigurnosnih podova čini ga savršenim za bilo kakve potrebe za prolijevanjem i kemijskom rezistencijom i ne znači rizik za zdravstvene i sigurnosne standarde.

Čista moderna završna obrada

Čista i moderna završna obrada koja donosi svjetlo i najsuvremeniji izgled podova vaše poslovne nekretnine savršena je za projekte u rasponu od užurbanog skladišta do ureda s velikim prometom.

Sigurnosna jamstva

Industrijski prostori mogu biti glasni i teško zaštititi ispuštanje velikih predmeta kao što su alati. Podovi R-Tile nude smanjenje onečišćenja bukom i zaštitnu površinu tako da se skupi alati kao što su bušilice i drugi predmeti mogu zaštititi od uobičajenih padova u prometnom radnom okruženju.

Istraživanje i razvoj

Istraživački i razvojni tim R-Tek kontinuirano radi na poboljšanju naših proizvoda na dnevnoj bazi i to stalno poboljšanje prenosi se na projekte naših kupaca i dio razloga zašto smo lideri u industriji za komercijalne, industrijske i stambene podove za aplikacije kao što su garaže.

Vozila i težina

Prilikom kupnje novih sigurnosnih podova obratite se na sve kotače. R-Tile je savršen za većinu indistrijskih okruženja i vozila. Obratite se našem prodajnom timu ili pogledajte naš video u nastavku kako biste saznali utege i vozila s kojom se naša podovi mogu nositi.

Koriste ga velike marke

Veliki brendovi su koristili i podržavali naše proizvode s vodećim tvrtkama u industriji kao što su Halfords i Jaguar Land Rover. Ove tvrtke su koristile naše podove u svojim uredima, skladištima i radionicama.

Osposobljeno kvalificirano osoblje

Naše obrazovano osoblje pomoći će u upravljanju vašim projektom od početka do kraja. Svo naše osoblje je visoko obučeno da postavi sva prava pitanja osiguravajući da se ponudi ispravna pločica. Čimbenici kao što su težina i moguća kemijska upotreba mogu odrediti R-pločicu koju nudimo našim klijentima.

Sigurnost i kvaliteta

Sigurnost visoke kvalitete daje se jer svaku seriju garažnih proizvoda za podove koje proizvodi i prodaje R-Tek testira naš tim za kontrolu kvalitete koji nudi mir i brine se da vaš projekt izgleda nevjerojatno. Za daljnji mir R-Tek su certificirani ISO9001 i samo najukvalitetnije tvrtke i proizvodi su nagrađeni ovim certifikatom.

Ključne prednosti

 • Jednostavan za instalaciju u garaži
 • Nije potrebna vlažna membrana, estrih ili lješnjaci
 • Smanjuje prašinu i buku
 • Ekološki održivo
 • Izbor od 10 boja podova
 • Konkurentne cijene
 • Britanski proizvođači

 • Jednostavan za čišćenje i održavanje
 • Niži troškovi životnog ciklusa
 • Jednostavan za kretanje i ponovnu pomoć
 • CE akreditiran
 • Izvrsna izdržljivost i otpor klizanja
 • Toplo – izolira pod
 • Usporivač požara – Bfl S1
 • Smanjuje umor

Aplikacija

Pogledajte našu instalaciju i galeriju aplikacija kako biste imali ideju o izgledu i sposobnosti R-Tile safety podova

Instalirajte slike

Informacije o težini i opterećenju vozila

Ovaj videozapis prikazuje različite debljine R-Pločica i koju težinu i vozila mogu podnijeti u teškim industrijskim radnim okruženjima.