Podovi garaže R-Pločice

Sve R-Tile garaže i radionice podovi su CE akreditirani i uspješno su instalirani u mnogim od vodećih europskih proizvodnih i inženjerskih objekata.

Ovaj asortiman teških isprepletenih pločica savršeno je rješenje za podove za komercijalne ili stambene garaže, radionice i još mnogo toga.

Podne pločice su jednostavne za ugradnju i održavanje i otporne su na udare što ih čini prikladnim podnim oblogama u prometnim radnim okruženjima – savršenim za garažne i radioničke podove koji mogu podnijeti mnogo zlostavljanja.

Sve R-Tile isprepletene podne pločice nude R10 anti slip ocjenu, retardant su za vatru i pružaju izvrsnu razinu ugradnje i smanjenja buke i prašine.

Po čemu je poklopac podova R-Tile Workshop drugačiji?

R-Tile sustav isprepletenih podova projektiran je imajući na umu visok promet i trajnost. Naš interlock je nagrađivan i sada se prodaje širom svijeta kao vijest o njegovoj kvaliteti, a mi ih proizvodimo posljednjih 20 godina.

Naši podovi garaže i radionice dizajnirani su da izdrže teška opterećenja i predmete kao što su dizalice motora i strojevi kako bi se osiguralo da s vremenom ne oslabi. S markama kao što su Jaguar i Landover koji koriste naše rješenje za podove u svojim tvornicama i komercijalnim garažama, to vam daje predodžbu o vrsti standarda kvalitete koje naše pločice zadovoljavaju.

Naš tim nudi pomoć i savjete kako bi pronašli našim klijentima savršenu debljinu i najisplativo rješenje za podove u garaži za njihove potrebe za garažom i radionicom. Ne nudimo samo jednu debljinu i završnu obradu naporno smo radili u razvoju cijelog našeg asortimana kako bismo našem kupcu dali R-Tile koji će zadovoljiti njihovu specifikaciju, dajući mu daleko šire prednosti od betonskih podova.

Prije i poslije

Raspon boja

Značajke podova u garaži

Trajnost

Trajna sposobnost industrijskih i komercijalnih podnih pločica R-Tile da se bave velikim strojevima kao što su podizanje automobila i točke pritiska kao što su dizalice, razlikuje ga od konkurenata.

Ocjena proklizanja

Ocjena naših podova u radionici čini ga savršenim za bilo kakve potrebe za prolijevanjem i kemijskom rezistencijom i ne znači rizik za zdravstvene i sigurnosne standarde.

Čista moderna završna obrada

Čista i moderna završna obrada koja donosi svjetlo i najsuvremeniji izgled u vašu garažu znači da je podovi radionice R-Tile savršeni za projekte u rasponu od užurbane radionice do klasičnog salona za kolekcionare automobila.

Jamstva za radionice

Radionice i garaže mogu biti glasne i teško ih je zaštititi od teških predmeta. Naš pod nudi smanjenje zagađenja bukom i zaštitnu površinu tako da se mogu zaštititi skupi alati kao što su bušilice i drugi predmeti.

Istraživanje i razvoj

Istraživački i razvojni tim R-Tek kontinuirano radi na poboljšanju naših proizvoda na dnevnoj bazi i to stalno poboljšanje prenosi se na projekte naših kupaca i dio razloga zašto smo lideri u industriji za komercijalne, industrijske i stambene podove za aplikacije kao što su garaže.

Vozila i težina

Tragovi guma i bojenje od vozila ne mogu se izbjeći ni na jednom katu osim betona zbog kemijske reakcije uzrokovane gumama, zato preporučujemo tamne boje poput tamnosive i crne. Završna obrada i kvaliteta su na prvom mjestu, a naše prodajno osoblje preporučit će najbolju debljinu i boje na temelju potreba.

Koriste ga velike marke

Veliki brendovi su koristili i podržavali naše proizvode s vodećim tvrtkama u industriji kao što su Halfords i Jaguar Land Rover. Ove tvrtke su koristile naše podove u svojim radionicama za ugradnju trgovina i u svojim proizvodnim radionicama, uključujući garaže unutar svojih tvornica.

Osposobljeno kvalificirano osoblje

Naše obrazovano osoblje pomoći će u upravljanju vašim projektom od početka do kraja. Svo naše osoblje je visoko obučeno da postavi sva prava pitanja osiguravajući da se ponudi ispravna pločica. Čimbenici kao što su težina i moguća kemijska upotreba mogu odrediti R-pločicu koju nudimo našim klijentima.

Sigurnost i kvaliteta

Sigurnost visoke kvalitete daje se jer svaku seriju garažnih proizvoda za podove koje proizvodi i prodaje R-Tek testira naš tim za kontrolu kvalitete koji nudi mir i brine se da vaš projekt izgleda nevjerojatno. R-Tek je s CERTIFIKATOM ISO9001 i to dodjeljuju samo najukvalitetnije tvrtke i proizvodi.

Ključne prednosti

 • Jednostavan za instalaciju u garaži
 • Nudimo besplatnu anketu o web-lokaciji
 • Nije potrebna vlažna membrana, estrih ili lješnjaci
 • Smanjuje prašinu i buku
 • Ekološki održivo
 • Izbor od 10 boja podova
 • Konkurentne cijene
 • Britanski proizvođači

 • Jednostavan za čišćenje i održavanje
 • Niži troškovi životnog ciklusa
 • Jednostavan za kretanje i ponovnu pomoć
 • CE akreditiran
 • Izvrsna izdržljivost i otpor klizanja
 • Toplo – izolira pod
 • Usporivač požara – Bfl S1
 • Smanjuje umor

Aplikacija

Pogledajte našu instalaciju i galeriju aplikacija kako biste imali predodžbu o izgledu i sposobnosti R-Pločica u brojnim radionicama i garažama diljem Velike Britanije i šire.

Alternativa Epoxy podovima

Isprepletene pločice odlična su alternativa premazima poda garaže kao što je epoksidna boja. Epoksi premazima treba dugo vremena da se izliječe i teško ih je instalirati na neravne podloge, dok je R-pločice raspon pločica lako instalirati i održavati u različitim postavkama.

Saznajte više informacija o prednostima isprepletenih podova u odnosu na epoksidne podove.

Instalirajte slike

Informacije o težini i opterećenju vozila

Ovaj videozapis prikazuje različite debljine R-Pločica i koju težinu i vozila mogu podnijeti u teškim industrijskim radnim okruženjima. Garaže i radionice trebaju površine koje se mogu nositi sa zahtjevima moderne mehanizacije i teških tereta – R-Tekovo rješenje za podove ima odgovor na to.

Garaža i radionica kat opcije